Роботу кафе та ресторанів в Одесі продовжать

Роботу кафе та ресторанів в Одесі продовжать.

Роботу кафе та ресторанів в Одесі продовжать. Фото: unsplash.com

Комуналка
08 серпня 2023 12:18

Роботу кафе та ресторанів в Одесі та Одеській області продовжать до 23:00. Але дискотекам працювати не дозволять. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

"Пішли назустріч бізнесу, внесли зміни до загального наказу. Тепер заклади громадського харчування можуть, за бажанням, працювати до 23:00. Обмеження залишаються щодо розважальних заходів. Нагадую, що гучна музика, прожектори та дискотеки мають завершуватися до 22:00!", – сказано у повідомленні ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Бізнес, у свою чергу, пообіцяв дотримуватись правил безпеки та відповідально піклуватися про персонал, який має своєчасно добиратися додому.

Зазначимо, що до оксамитового сезону в Одесі та Одеській області таки відкриють пляжі. Теракт росіян на Каховській ГЕС зірвав початок пляжного сезону в Одесі Однак на сьогодні якість води у Чорному морі стабілізувалася та відповідає всім санітарним нормам. Тому глава ОВА підписав розпорядження щодо підготовки доступу людей на пляжі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах