Зі спа-процедурами: в Інфоксводоканалі розповіли про аварію на Толбухіна

Немає грошей на ремонт через борги: в Інфоксводоканалі розповіли про аварію на Толбухіна.

Немає грошей на ремонт через борги: в Інфоксводоканалі розповіли про аварію на Толбухіна. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Комуналка
15 вересня 2023 13:33

Через ремонт водопроводу на площі Толбухіна в Одесі можливі відключення води та складності для дорожнього руху. Про це повідомляє "Інфоксводоканал".

Так, через аварійні роботи з усунення течі водопроводу, тимчасово утруднено рух автомобільного та громадського транспорту на площі. Фахівці проводять ремонтні роботи із розкопками на проїжджій частині. Першочергове завдання - полагодити трубу, щоб відновити водопостачання довколишніх будинків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього компанія мінятиме аварійну ділянку водоводу на нову сучасну трубу.

"На жаль, трубопроводи з часом зношуються і вимагають заміни. На закупівлю нових труб та роботи з їх прокладання необхідні чималі витрати. Ціни на матеріали зросли в кілька разів, тому коштів вистачає тільки на найнеобхідніше. Звертаємося з проханням до всіх споживачів, які заборгували за послуги майже півмільярда гривень, погасити заборгованість, адже за ці кошти можна купити тисячі метрів нових труб та знизити кількість аварійних проривів.Наразі наші працівники на площі Толбухіна намагаються працювати під тиском у системі, щоб не відключати значну частину споживачів та усунути аварію до кінця сьогоднішнього Є окрема пропозиція для "диванних експертів", критиків або тих, хто в пошуках роботи, – якщо маєте відповідну освіту – приєднуйтесь до команди наших слюсарів, є вакансії. Умови роботи на фото та відео, безкоштовні процедури SPA входять до соціального пакету", – сказано у повідомленні комунальників.

Немає грошей на ремонт через борги: в Інфоксводоканалі розповіли про аварію на Толбухіна.Немає грошей на ремонт через борги: в Інфоксводоканалі розповіли про аварію на Толбухіна. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах