На Одещині відновили електропостачання після нічного обстрілу

На Одещині відновили електропостачання після нічного обстрілу.

На Одещині відновили електропостачання після нічного обстрілу. Фото: dtek-oem.com.ua

Комуналка
12 жовтня 2023 21:35

12 жовтня енергетики ДТЕК відновили електропостачання у будинках майже півсотні родин з Одеської області. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Так, після нічного обстрілу постраждали об'єкти електромережі, внаслідок чого без світла залишилися будинки 49 родин. Енергетики ДТЕК розпочали відновлювальні роботи одразу ж після того, як отримали дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Станом на 18:00 усі клієнти вже були зі світлом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом з початку повномасштабної війни енергетики "ДТЕК Одеські електромережі" повернули світ 108 тисячам споживачів, у будинках яких через ворожі атаки була відсутня електроенергія.

Нагадаємо, у ніч проти 12 жовтня російські окупанти вкотре атакували Одеську область дронами-камікадзе. Десять "Шахедів" вдалося збити Силам протиповітряної оборони, проте без прильотів, на жаль, також не обійшлося. В Ізмаїльському районі від ворожого удару постраждала припортова інфраструктура Подунав'я та житлові будинки. Жінка 1935 року народження отримала термічні опіки. Постраждалу госпіталізували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах