Отримай відповідь: чому в одеситів із кранів іноді тече блакитна вода

Отримай відповідь: чому в одеситів із кранів іноді тече блакитна вода.

Отримай відповідь: чому в одеситів із кранів іноді тече блакитна вода. Фото ілюстративне: ecosoft.ua

Комуналка
16 лютого 20:25

Удень 16 лютого низка одеських Telegram-каналів опублікувала відео, на якому видно, як із крана тече вода насичено блакитного кольору.

"Мама мила посуд і помітила, як вода почала текти тонким струмком. Подумали, що зараз відключать воду, поставили набрати відро, а тут таке", - написала мешканка вулиці Космонавтів, яка надіслала це відео.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Цю ситуацію вже прокоментували в "Інфоксводоканалі".

"Хочемо зазначити, що водоканал не має відношення до ситуації, коли в конкретній квартирі тече вода блакитного кольору. Ця ситуація стосується роботи внутрішньобудинкових мереж, зокрема порушення роботи зворотного клапана. На практиці бувають випадки, коли сусіди використовували гігієнічні кубики в зливному бачку унітазу, але якщо зворотний клапан не тримав, водопровідна вода у найближчій квартирі могла йти блакитного кольору. Радимо вирішувати це питання разом із сантехніком, оскільки водоканал не подає воду блакитного кольору", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах