У неділю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло (оновлено)

У неділю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло.

У неділю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло. Фото ілюстративне: kartinkin.net

Комуналка
01 червня 19:35

У неділю, 2 червня, по всій території України, зокрема й в Одеській області, діятимуть ліміти на споживання електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Обмеження введуть для промислових і побутових споживачів. Відключення світла можливі з 01:00 до 05:00 та з 19:00 до 24:00.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Причиною застосування заходів обмежень є наслідки масованих ракетних і дронових ударів ворога по українських електростанціях. Обстріли критичної інфраструктури спричинили значний дефіцит в енергетичній системі. 

У НЕК "Укренерго" зазначили, що у разі перевищення лімітів обленерго можуть застосувати графіки погодинних відключень. 

Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі ДТЕК повідомили, що стабілізаційні відключення електроенергії в Одеській області 2 червня діятимуть з 00:00 до 05:00 та з 18:00 до 24:00. Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є в чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

Нагадаємо, в суботу, 1 червня, в Одеській області з 18:00 до 24:00 діють графіки стабілізаційних відключень електроенергії. Спочатку ліміти на споживання електроенергії планували вводити лише до 23:00, однак потім НЕК "Укенерго" вирішила подовжити термін обмежень ще на годину.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах