У п'ятницю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло (оновлено)

У п'ятницю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло.

У п'ятницю в Одеській області обмежать споживання електроенергії: коли відключатимуть світло. Фото ілюстративне: antikor.com.ua

Комуналка
06 червня 19:19

У п'ятницю, 7 червня, по всій території України, зокрема й в Одеській області, діятимуть ліміти на споживання електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Обмеження введуть для промислових і побутових споживачів. Дефіцит в енергосистемі прогнозується впродовж усієї доби. Ліміти на споживання електроенергії діятимуть для кожної області з 00:00 до 24:00.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Для дотримання лімітів обленерго застосовуватимуть графіки погодинних відключень. У разі перевищення лімітів можливі аварійні відключення.

ОНОВЛЕНО: У пресслужбі ДТЕК зазначили, що в Одеській, Донецькій, Дніпропетровській, Київській областях і Києві завтра діятимуть графіки стабілізаційних відключень. Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є в чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

Нагадаємо, у четвер, 6 червня, обмеження споживання електроенергії також діють протягом усієї доби. В Одеській області до кінця доби ввели стабілізаційні відключення. Напередодні, увечері в середу, 5 червня, через складну ситуацію в енергосистемі в Одеській області та ще 11 регіонах України ввели екстрені відключення, однак діяли вони недовго – незабаром усі регіони повернулися до погодинних відключень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах