Отримай відповідь: чому в деяких будинках Одеси світло відключають не за графіком

Отримай відповідь: чому у деяких будинках Одеси світло відключають не за графіком.

Отримай відповідь: чому у деяких будинках Одеси світло відключають не за графіком. Фото: Justin Schlesinger/pexels.com

Комуналка
26 червня 15:10

Частину будинків в Одесі досі не розподілили за групами відключень світла, тож у деяких будинках в Одесі світло вимикають не за графіком. Про це стало відомо на засіданні депутатської робочої групи Одеської міськради "Комунальні ресурси".

За словами учасниці засідання, депутата Лілії Леонідової, близько 10% будинків в Одесі ще не потрапили до жодної групи відключень. Відповідно, їхні мешканці не мають інформації, коли вимикатимуть світло.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Присутній на засіданні керівник департаменту взаємодії з клієнтами «ДТЕК Одеських електромереж» Микола Булатов запевнив, що це питання буде вирішено вже найближчим часом.

Тим часом, деякі одесити скаржаться на те, що 25 червня були без світла більше 12 годин і що не завжди графіки відповідають реальним відключенням.

У ДТЕК Одеські електромережі просять городян користуватися електрикою дбайливо, оскільки це допоможе знизити тривалість відключень.

Нагадаємо, що в середу, 26 червня, обленерго по всій території України, у тому числі й на Одещині, застосовуватимуть графіки погодинних відключень протягом доби з 00:00 до 24:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах