В Одесі 41-річний чоловік забив до смерті друга

В Одесі 41-річний чоловік забив до смерті друга.

В Одесі 41-річний чоловік забив до смерті друга. Фото: od.npu.gov.ua

Комуналка
Сьогодні 17:57

В Одесі у квартирі на вулиці Михайла Болтенка 41-річний чоловік забив до смерті друга. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Друзі останнім часом спільно мешкали. Зловмисник розповів сусідам, що його товариш помер, не зізнавшись у скоєному, та поїхав із дому.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Люди повідомили про покійного в поліцію. Слідчі направили його тіло на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. За попереднім висновком фахівців, 43-річний чоловік помер унаслідок черепно-мозкової травми.

Через кілька годин слідчі і оперативники відділення поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 спільно зі співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області встановили, що одесита побив чоловік, який проживав у нього. Правоохоронці затримали фігуранта в одному із пунктів пропуску в Ізмаїльському районі, звідки він родом. Чоловік зізнався, що під час хмільного застілля посварився з другом через різні погляди на життя та побив його руками та ногами по голові.

Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру у навмисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, які спричинили смерть потерпілого. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до десяти років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах