Отримай відповідь: коли в Одесі розпочнеться опалювальний сезон

Отримай відповідь: коли в Одесі розпочнеться опалювальний сезон.

Отримай відповідь: коли в Одесі розпочнеться опалювальний сезон. Фото ілюстративне: freepik.com

Комуналка
13 жовтня 2022 22:14

У попередні роки опалювальний сезон в Одесі зазвичай розпочинався 1 листопада. При цьому враховувалася середня добова температура: якщо протягом трьох діб температура становила нижче за вісім градусів, то опалення включали раніше. Про це в ефірі Першого міського каналу повідомила директор комунального підприємства "Теплопостачання иіста Одеси" Ганна Позднякова.

Цей рік, ймовірно, також не стане винятком. Синоптики дають прогноз аналогічний до торішнього. Втім, якщо температура повітря буде вищою, терміни старту подачі тепла можуть посунути.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Голова комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси" зазначила, що тарифи на опалення залишаються незмінними, тобто такими ж, як минулого року. Для підприємств теплової комунальної енергетики фіксована ціна газу також залишається на минулорічному рівні. Різницю між економічно обґрунтованою ціною та тією, за якою "Нафтогаз" відпускатиме газ для комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси", компенсуватимуть із державного бюджету.

Відео: facebook.com/odesateplo

Також Ганна Позднякова порадила боржникам, які не можуть сплатити борги за опалення у повному розмірі, платити стільки, скільки можуть. Чиновниця наголосила, що в реструктуризації боржникам не відмовляють, а для того, щоб оформити розрахунок частинами, потрібно звернутися до служби "Теплозбуту" з відповідною заявою.

Нагадаємо, в Одесі затвердили схему теплопостачання міста, яка забезпечить зменшення витрати енергоносіїв на виробництво і транспортування теплової енергії. Також Vgorode розповідав про те, яким буде опалювальний сезон в умовах війни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах