Стабілізаційні відключення електроенергії: яка ситуація зі світлом в Одесі сьогодні

Стабілізаційні відключення електроенергії: яка ситуація зі світлом в Одесі сьогодні.

Стабілізаційні відключення електроенергії: яка ситуація зі світлом в Одесі сьогодні. Фото: 5.ua

Комуналка
25 грудня 2022 10:17

У неділю, 25 грудня, в Одесі діють оновлені графіки стабілізаційних відключень світла, які враховують складну ситуацію в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Ознайомитись із графіками відключень можна на сайті ДТЕК. На даний момент графіки працюють у тестовому режимі, тому в часі відключень можуть бути розбіжності до 40 хвилин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтеся, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Електротранспорт в Одесі сьогодні працює. Тролейбуси і трамваї вийшли на свої маршрути.

Показово, що Одеська область потрапила до списку регіонів, в яких найчастіше не дотримуються графіків відключень світла.

Так, за даними Міненерго, окрім нашої області, лідерами за кількістю порушень графіків відключень стали Волинська, Київська, Полтавська, Миколаївська області і Київ. Також у столиці та в 11 областях виявили порушення обслуговування у кол-центрах операторів розподілу електроенергії.

Раніше "ДТЕК Одеські електромережі" оприлюднили покрокову інструкцію щодо того, як діяти побутовим споживачам, чиїх адрес немає у графіку відключення, а також тим, у кого світло відключають не за графіком.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах