У ДТЕК розповіли, чому стали вимикати світло в Одесі та області

У ДТЕК розповіли, чому стали вимикати світло в Одесі та області.

У ДТЕК розповіли, чому стали вимикати світло в Одесі та області. Фото: poglyad.tv

Комуналка
11 сiчня 2023 16:55

У ДТЕК "Одеські електромережі" розповіли, чому відключень світла в Одесі та області стає більше. Про це розповіли у пресслужбі підприємства.

Так, енергосистема ще не оговталася від російських терористичних атак, через що дефіцит електроенергії залишається. Через зниження температури клієнти частіше використовують обігрівачі, через що сильно зростає навантаження на мережі. Крім того, промислові підприємства повернулися до роботи, це також призвело до збільшення споживання електроенергії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На новорічні свята вдалося зменшити час відключень до мінімуму. Проте останніми днями дефіцит потужності зростає по всій країні, у тому числі й на Одещині. Енергетики утримують ситуацію в рамках стабілізаційних графіків, але все частіше в так звані "негарантовані годинники" (світло-сірий колір на графіках) диспетчерам доводиться обмежувати електропостачання, щоб уникнути аварій.

У так званій білій зоні світло має бути у всіх споживачів. Якщо у вас немає світла у білій зоні, будь ласка, оперативно повідомте про це ДТЕК. Ймовірно, у вашому будинку чи мікрорайоні сталася аварія. Інформацію перевірять та оперативно ліквідують наслідки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах