В Одесі та області через обстріл українських енергооб'єктів збільшилася тривалість відключень світла

В Одесі та області через обстріл українських енергооб'єктів збільшилася тривалість відключень світла.

В Одесі та області через обстріл українських енергооб'єктів збільшилася тривалість відключень світла. Фото ілюстративне: pexels.com

Комуналка
11 лютого 2023 14:22

Після чергової масованої атаки на енергооб'єкти 10 лютого через зменшення виробництва генерації суттєво знизилися ліміти електроенергії, тож тривалість відключень світла в Одесі та Одеській області була більшою, ніж 9 лютого. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Так, в Одесі та Одеському районі світло в середньому було 18 годин на добу, а мешканцям Одеської області не відключали електрику близько 17 годин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За підсумками другого дня тестової роботи нових графіків, які почали діяти з 9 лютого, будинки всіх клієнтів вдалося забезпечити світлом у гарантовані години білої зони графіка.

Нагадаємо, за перший тестовий день роботи графіків в Одесі та Одеському районі електроенергія у клієнтів у середньому була 19 годин на добу, а на Одещині – 22 години на добу. Середній час відсутності електроенергії в Одесі становив п'ять годин, а в області – дві години.

11 лютого в Одеській області та Одесі продовжують тестувати оновлені графіки стабілізаційних відключень з урахуванням складної ситуації в енергосистемі після масованих обстрілів та аварій на устаткуванні НЕК Укренерго.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах