Що придбати в adidas?

Що придбати в adidas? - фото

Що придбати в adidas? - фото

Стиль життя
07 грудня 2023 10:44

Незліченна кількість найзнаковіших кросівок adidas пройшли великий шлях у спорті та моді, після чого стали одними з найлегендарніших у світі. Фірма має такі культові розробки, як Stan Smith, Superstar, що пройшли шлях від взуття, яке використовували виключно під час занять спортом, до того, що тепер носять як модний аксесуар. Ozweego, про які ми тут розповімо, також спочатку одягали під час бігу, але, пройшовши через безліч різноманітних ітерацій, воно продовжує залишатися найпопулярнішим трендом вуличної моди.

Оригінальна модель була вперше представлена компанією 1996 року, і відтоді були випущені всілякі її варіації. Вперше вони були зроблені як легкі бігові бутси для тренувань і змагань з технологією амортизації adiPrene. Це легка піна в передній частині стопи, яка забезпечувала амортизацію. Згодом їхній стиль оновлювався: було трохи змінено верх, додано систему Torsion, але основа завжди залишалася незмінною.

Що придбати в adidas? фото 1Що придбати в adidas? фото 1

Ця стильна розробка від adidas сильно еволюціонувала, її оригінальний style вийшов на новий рівень. Через 15 років після випуску Ozweego, успішний дизайнер Раф Сімонс переосмислив дизайн, втіливши в життя своє тонке бачення. В результаті цієї співпраці вийшли кеди, які стали одним з найбільш затребуваних стилів. Раф популяризував ці кросівки, за якими послідували багато брендів, які випустили свої власні версії. Озвего --- творці тренда на громіздке й об'ємне взуття.

OZWEEGO

Сучасна модель заснована на третій модифікації. Вони повертаються до свого коріння і залишаються вірними оригіналу, використовуючи класичну сітку і замшу, конструкцію верху з TPU і технологію adiPRENE+. Тільки погляньте на потрійний чорний варіант, або ж спокійні забарвлення хакі та бежевого. Вони напевно привернуть багато уваги та стануть обов'язковим атрибутом будь-якого гардероба.

Ви можете поєднувати їх у sport style з легінсами і топами, у стрітстайлі з джоггерами і худі, для робочих зустрічей з брючними костюмами вільного крою. Також, пропонуємо романтичні комбінації з сарафанами для дівчат, або ж із лляними сорочками та штанами для чоловіків.

Придбати кеди та інші товари від adidas ви можете просто зараз на офіційному сайті інтернет-магазину фірми. Обов'язково підпишіться на розсилку зі свіжими новинами, після чого отримаєте додаткову знижку на замовлення. Вдалих покупок!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах