Одеський мільйонер виділив на оборону України 31 мільйон гривень

Одеський мільйонер виділив на оборону України 31 мільйон гривень.

Одеський мільйонер виділив на оборону України 31 мільйон гривень. Фото: facebook.com/grebennikov.e

Люди міста
25 лютого 2022 18:40

Одеський мільйонер та бізнесмен Єгор Гребенніков, відомий як власник Impact Hub Odessa та Зеленого театру, передав 15 мільйонів гривень фонду "Повернись живим", а також на рахунки Територіальної оборони Одеси та волонтерському фонду "Корпорація Монстрів". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на сторінку одесита.

За словами Гребенникова, під час купівлі Зеленого Театру в серпні він уже почав акумулювати кошти і назбирав 31 мільйон гривень.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

"Я не мислю себе без України, все що я вмію, все що зробив і що зроблю, знаходиться в Україні. У колишні роки я купував все для допомоги сам і безпосередньо, але зараз у нас зовсім немає часу, тому сьогодні мені здається ефективним зробити наступне: 15 млн сьогодні підуть фонду "Повернись живим", а також на рахунки Територіальної оборони Одеси та фонду "Корпорація Монстрів", - написав Гребенніков.

Ще 16 мільйонів бізнесмен хоче за вашою допомогою розподілити туди, де це дасть максимальний ефект.

Бізнесмен закликав багатих людей України наслідувати його приклад.

"Своїми успіхами ми всі зобов'язані українському народу, настав час віддавати борги. Відкладіть собі якийсь резерв, давайте разом відкрито встанемо і зробимо, що повинні. І переможемо, я певен!" – написав Єгор.

Зазначимо, що Єгор Гребенніков займає 87 місце у сотні найбагатших людей України. Його статки оцінюють у 114 мільйонів доларів. Він брат одеського бізнесмена Андрія Ставніцера.

Зазначимо, що одеська міська рада разом із волонтерами та підприємцями допомагають підрозділам територіальної оборони всім необхідним. Постійно комплектуються та відправляються для наших захисників сухпайки, продуктові набори, паливо тощо. Також організовано постачання канцелярії та оргтехніки. За запитами підрозділів Збройних Сил вживають усіх заходів щодо забезпечення потреб військових.

Представники бізнесу та волонтери, які бажають надати допомогу, можуть телефонувати:

- 067 48 57 031;
- 067 48 46 106;
- 063 10 16 080;
- 098 54 84 582;
- 099 45 80 666.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах