Генерал поліції Аброськін запропонував обміняти себе на дітей із Маріуполя

Генерал поліції Аброськін запропонував обміняти себе на дітей із Маріуполя.

Генерал поліції Аброськін запропонував обміняти себе на дітей із Маріуполя. Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Люди міста
25 березня 2022 10:26

Генерал поліції, колишній ректор Одеського університету внутрішніх справ, екс-заступник начальника Нацполіції В'ячеслав Аброськін запропонував окупантам себе в обмін на життя дітей, які залишаються у Маріуполі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на його сторінку у Facebook.

Він попросив впустити його до Маріуполя для збору дітей та організації їхнього вивезення, попросивши на це три дні у місті. На останньому блокпості під час зворотного проїзду з дітьми він пообіцяв здатися в полон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ось текст його повідомлення повністю:

«Ще до початку війни я обіцяв жителям міста, що у разі війни разом із "Азовом" захищатиму Маріуполь. Так вийшло, що війну я зустрів в Одесі, чомусь був упевнений, що саме цей напрямок важливий для російських окупантів, але я помилився.
Сьогодні у повністю зруйнованому місті залишилося багато дітей, яких, якщо не врятувати зараз, вони загинуть найближчими днями, час уже йде на годинник.

Звертаюся до російських окупантів – дайте можливість вивести дітей із Маріуполя, замість ще живих дітей пропоную себе.
Так, я прошу впустити мене до Маріуполя для збору дітей та організації їхнього вивезення. Мені потрібно три дні у місті. На останньому блокпості під час зворотного проїзду з дітьми здаюся в полон.

Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 року організовував протидію проти вас на Донеччині. Я включений у ваші списки санкцій. Я перебуваю у вашому розшуку. Ви організували замах на мене, щоб усунути. Десятки ваших були вбиті, а тисячі ваших посібників були затримані за моєї участі. Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку "Азов".

Це моя особиста ініціатива. Моє життя належить мені одному, і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються в Маріуполі», – написав офіцер.

Зазначимо, що після Аброськіна написали багато військових, які готові разом однією командою рятувати дітей і потім разом з ним здатися в полон.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах