Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж

Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж - фото

Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж - фото

Люди міста
25 липня 2022 13:46

Загибель командира 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Віталія Гуляєва підтвердили у прес-службі Одеської райдержадміністрації. За уточненою інформацією, він загинув у Миколаївській області. На звістку відреагувала низка офіційних осіб, які особисто знали полковника. Про це повідомляє Vgorode.

Гуляєв воював на передовій із 2014 року. На посаду командира одеської 28-ї бригади вступив у вересні 2021 року. 25 лютого 2022 року саме 28-а ОМБр під командуванням Віталія Гуляєва завадила висадці десанту біля села Коблево Миколаївської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Знав Віталія як неймовірно позитивну і порядну людину, він був не тільки добрим військовим, а й справжнім господарем. Правду кажуть, талановита людина талановита у всьому", - написав мер Чорноморська Василь Гуляєв.

"Познайомився з ним під час однієї з поїздок на Донбас. Полковник був сповнений віри у перемогу, запам'ятався завжди усміхненим та щирим. А головне – справжнім командиром, який насамперед думав про своїх солдатів", – написав нардеп України Дмитро Разумков.

"Мав честь знати відважного, справжнього командира, патріота України! Вибачте командира, що свердловину для вас так і не встигли зробити. Таким він був у житті як і на цьому фото, впевнений, рішучий, професійний та позитивний", – написав депутат Київського міського. поради Павло Бойченко.

"Я знав його особисто. Востаннє ми бачилися на початку липня. Подивіться на це фото. Подивіться, якою світлою людиною він був! Немає слів, щоб описати, що я зараз відчуваю... Гордість, що знав Героя. Біль від такої тяжкої втрати. І лють до нелюдів, які щодня знищують наших найкращих, нашу землю", – написав політик, волонтер та лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Раніше п'ятий президент України Петро Порошенко звернувся до міської влади з проханням перейменувати одну з вулиць міста на честь Віталія Гуляєва.

  • Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж фото 1
  • Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж фото 2
  • Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж фото 3

Загибель командира 28-ї окремої мехбригади імені Лицарів Зимового Походу: реакція соцмереж фото

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах