Вісім одеситів потрапили до десятки рейтингів власників біткоїнів

Вісім одеситів потрапили до десятки рейтингів власників біткоїнів.

Вісім одеситів потрапили до десятки рейтингів власників біткоїнів. Фото: slovoidilo.ua

Люди міста
20 лютого 2023 09:08

Вісім мешканців Одеси та Одеської області потрапили до національного рейтингу власників біткоїнів. Про це повідомляє Bitcoin magazine.

На чолі рейтингу опинився екс-депутат Одеської міської ради Дмитро Палпатін, який має понад 7700 BTC (еквівалент $178 мільйонів станом на 1 лютого). До трійки лідерів також увійшли депутат Одеської районної ради Іван Бойченко – 5750 BTC ($133 мільйонів) та народний депутат VIII скликання Дмитро Голубов – 4376 BTC ($101 мільйонів). Народний депутат України Анатолій Урбанський посів четверте місце. Він має 4256 BTC ($98 мільйонів).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Шосте місце отримав власник транспортної компанії з офісом в Одесі Star Shine Shipping Володимир Кривошея – 3493 BTC ($81 мільйонів). На сьоме місце потрапив колишній депутат Одеської обласної ради Руслан Табунщик – 1600 BTC (37 мільйонів доларів). На дев'ятому та десятому місцях рейтингу два екс-депутати Одеської облради: Валентин Волканов – 1500 BTC ($35 мільйонів) та Дмитро Пєструєв – 1318 BTC ($30 мільйонів).

Вісім одеситів потрапили до національного рейтингу власників біткоїнів.Вісім одеситів потрапили до національного рейтингу власників біткоїнів. Фото: bitcoinmagazine.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах