Одеський ветеринар, який втратив на війні дві ноги, повернувся на роботу

Одеський ветеринар, який втратив на війні дві ноги, повернувся на роботу.

Одеський ветеринар, який втратив на війні дві ноги, повернувся на роботу.

Люди міста
16 сiчня 12:18

Олексій Притула – відомий в Одесі ветеринар – повернувся на роботу після служби у ЗСУ. Пройшовши реабілітацію після втрати ніг, він повернувся до своєї улюбленої роботи в клініку "Айболіт" вже на протезах. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Наприкінці вересня 2022 року під час виконання бойового завдання на сході України, під час чергової евакуації бійців, внаслідок прильоту касетного снаряда отримав тяжкі поранення. Із собою Олексій узяв два турнікети і за допомогою хлопців з іншого підрозділу його вдалося евакуювати обстріл. Але в результаті боєць втратив ноги нижче колін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

5 червня 2022 року чоловіка мобілізували, він пішов служити добровольцем. Два місяці навчань – і далі у складі 25-ї десантно-штурмової бригади Олексій взявся до виконання своїх завдань. Після повернення до Донецької області він тимчасово отримав завдання працювати в евакуаційному медичному пункті. Майже кожен день у бойових умовах він рятував поранених, але під час одного з таких завдань снаряд прилетів йому прямо в ноги.

Спочатку боєць потрапив до харківського військового шпиталю, а потім його перевезли до Києва.
Олексій отримав протези від благодійного фонду та повернувся до роботи. Весь час поряд з Олексієм його родина – дружина та дочка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах