На війні загинув одеський спортсмен та тренер

На війні загинув одеський спортсмен та тренер.

На війні загинув одеський спортсмен та тренер. Фото: facebook.com/safianyotg

Люди міста
08 квiтня 11:54

На російсько-українській війні загинув одеський спортсмен та тренер – майстер спорту України міжнародного класу, заслужений тренер із кульової стрільби Валентин Дондіков. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила начальник управління фізичної культури та спорту Одеської ОДА Валентина Кольчак.

Життя Валентина Дондикова обірвалося 6 квітня під час виконання бойового завдання.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Валентин Дондіков тренував національну паралімпійську збірну із кульової стрільби, а також юних одеських стрільців. Він був тренером-викладачем найвищої категорії Одеської обласної ДЮСШ стрілянини. У березні йому виповнився 41 рік.

На російсько-українській війні загинув одеський спортсмен та тренер Валентин Дондіков.На російсько-українській війні загинув одеський спортсмен та тренер Валентин Дондіков. Фото: facebook.com/Валентина Кольчак


Нагадаємо, що раніше після обіду 6 квітня РФ направила ракету, ймовірно "Іскандер-М", по Одеському району. Ворог вдарив об'єктом комунального господарства. Внаслідок обстрілу є пошкодження обладнання та адміністративної будівлі. Загинув цивільний працівник. Наслідки уточнюються, над їх усуненням працюють профільні фахівці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах