Офіційно: віце-мер Одеси Світлана Бедрега йде зі своєї посади

Офіційно: віце-мер Одеси Світлана Бедрега йде зі своєї посади.

Офіційно: віце-мер Одеси Світлана Бедрега йде зі своєї посади. Фото: omr.gov.ua

Люди міста
22 липня 14:02

Віце-мер Одеси Світлана Бедрега йде зі своєї посади після того, як 22 роки обіймала цю посаду за чотирьох мерів. Тричі, 2002-2005, 2012-2014 і потім з 2017 року, вона отримувала посаду віце-мера. Про це стало відомо завдяки документу, який підписав одеський міський голова Геннадій Труханов та оприлюднив муніципалітет.

Також вона звільняється із посади директора фінансового департаменту міської ради. Причиною звільнення вказується "угода сторін". Розпорядження підписано 18 липня, а оприлюднено 22 липня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше видання Думська повідомило, що Світлана Бедрега уклала угоду зі слідством про визнання провини та дала свідчення у справі, де проходила обвинуваченою разом з іншими екс-заступниками міського голови Михайлом Кучуком та Олегом Бриндаком.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року детективи НАБУ оголосили про підозри у хабарництві та участь у злочинній організації трьом заступникам Одеського міського голови.

На думку слідства, і заступники мера, і бізнесмен, нардеп та довірена особа були ланками у діяльності злочинної організації.

За даними слідства, з осені 2021 року учасники цієї злочинної організації контролювали питання забудови в Одесі, розпорядження коштами місцевого бюджету, а також діяльність комунальних підприємств та їхню взаємодію із приватним сектором ринку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах