Каратистка з Одеси Анжеліка Терлюга вперше стане мамою

Каратистка із Одеси Анжеліка Терлюга вперше стане мамою.

Каратистка із Одеси Анжеліка Терлюга вперше стане мамою. Фото: instagram.com/anzhelika_terliuga

Люди міста
21 серпня 16:14

Каратистка та срібна призерка Олімпіади-2020 з Одеси Анжеліка Терлюга стане мамою. Одеситка опублікувала у своєму instagram фото з чоловіком, тренером Володимиром Зарецьким.

"Найдовгоочікуваніша фотосесія цього літа. У нас зараз найщасливіший період життя, і ви можете вітати нас із цим. 1+1=3", – підписала фото спортсменка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каратистка із Одеси Анжеліка Терлюга вперше стане мамою.Каратистка із Одеси Анжеліка Терлюга вперше стане мамою. Фото: instagram.com/anzhelika_terliuga

Подружжя показало УЗД-знімок майбутнього первістка. Зараз Анжеліка не розкриває стать немовляти і не розповіла, на якому вона терміні вагітності.

Срібна призерка Олімпіади-2020 була змушена пропустити нинішні Ігри в Парижі. Причиною стало вилучення карате з олімпійської програми на цей рік, а також вагітність Терлюги.

Спортсменка у шлюбі із Зарецьким з вересня 2021 року. Пара одружилася відразу після виступу Анжеліки на змаганнях у Токіо.

Як відомо, Терлюга виборола медаль в особистому куміті у ваговій категорії до 55 кілограмів. До цього у 2018 році спортсменка стала чемпіонкою Європи в особистому куміте та в командному у 2017 та 2019 роках. На додаток, знаменитість перемагала на Європейських іграх.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах