В Одеському Українському театрі гратиме відома актриса

В Одеському Українському театрі гратиме відома актриса.

В Одеському Українському театрі гратиме відома актриса. Фото: facebook.com/ODESSAUKRTHEATER

Люди міста
27 грудня 2022 11:17

Відома українська актриса театру, кіно та телеведуча Римма Зюбіна тепер гратиме в Українському театрі. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Одеського академічного українського музично-драматичного театру імені Василька.

Римма Зюбіна володарка премії "Золота дзига" у номінації "Найкраща жіноча роль" за роль Дарії у фільмі "Гніздо горлиці" (2016). Також за цю роль нагороджена спеціальною відзнакою на Міжнародному кінофестивалі в Мангеймі/Німеччина/2016 та на Міжнародному кінофестивалі "Кохання – це божевілля" у Варні/Болгарія/2017 за найкращу жіночу роль.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Двічі її нагороджували премією "Київська пектораль" (2004, 2008). "Найкраща актриса 2016-2019" рейтингу "Знято в Україні". Рна увійшла до 100 жінок, відзначених Всеукраїнським рейтинговим журналом "Гордість та краса України" 2019 року.

У березні 2014 року актриса заявила, що більше не співпрацюватиме у кіно/телепроектах виробництва Росії. Більше того, вона принципово відмовляється від отримання державної нагороди "Заслужена артистка", бо вважає це радянськими нагородами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах