Відразу п'ять членів однієї одеської сім'ї захищають Батьківщину

Відразу п'ять членів однієї одеської сім'ї захищають Батьківщину.

Відразу п'ять членів однієї одеської сім'ї захищають Батьківщину. Фото: facebook.com/okPivden

Люди міста
15 травня 2022 21:04

Одразу п'ятеро членів одеської сім'ї стали на захист України. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, 24 лютого широкомасштабне вторгнення Росії змінило всі життєві плани та цінності однієї з сімей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інна працювала хірургічною медичною сестрою вищої категорії у приймальному відділенні Одеської міської клінічної лікарні №1. Її молодший брат Роман очолював одну із одеських провайдерських компаній. Разом із дядьком працював старший син Інни – Сергій. З ранку в "чорний четвер", як тільки вони дізналися про віроломний напад російських агресорів на Україну, вони не вагаючись, всі втрьох, сіли в машину та поїхали до Овідіопольського РТЦК та СП, де перебували на військовому обліку. Після оформлення документів та проходження необхідних процедур, того ж дня вони опинилися в розташуванні 122 окремої бригади Сил територіальної оборони Одеси, де одягли військову форму та зайняли свої бойові місця у складі військових частин.

Сьогодні Інна Перун носить позивний Дивана – слов'янська богиня полювання, дружина бога лісів Святобору та донька Перуна. Вона старший солдат проходить військову службу за контрактом на посаді бойового медика у складі стрілецької роти.

Роман та Сергій виконують обов'язки стрільців. За плечима першого – служба в АТО на Донбасі у 2015 році, другого – термінова служба у лавах знаменитої 25-ї окремої Сечеславської повітряно-десантної бригади.

Чоловік Інни – Лев Володимирович – офіцер Сухопутних військ ЗСУ. А молодший 19-річний син Владислав уже другий рік проходить термінову військову службу на посаді навідника обслуговування артилерійських систем в одній із військових частин оперативного командування "Південь". До речі, нещодавно він разом зі своїми товаришами по службі побував на одній з американських військових баз НАТО в Європі, де пройшов навчання зі стрільби з високоточної американської гаубиці, яка вже сьогодні ефективно допомагає нашим артилеристам знищувати російських окупантів.

"Цінуємо кожен день і кожну мить, які проводимо разом. Знаходимо час, щоб відвідати наших батьків, допомогти їм. Як кажуть, немає ідеального життя, але є ідеальні моменти. Тому робимо все можливе, щоб їх у нашій сім'ї було більше", – зізнається Інна.

Зазначимо, що 15 травня в Україні святкують День сім'ї.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах