Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані

Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані. Фото: "Обжора"

Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані. Фото: "Обжора"

Суспільство
19 липня 2023 10:16

Ви встигаєте щодня готувати собі на роботу ситні ланчі? Скажемо відверто: ми теж ні. Але зараз і не потрібно це робити: в одеському супермаркеті «Обжора» є страви на будь-який смак. 

Якісні, смачні, різноманітні та бюджетні страви — тут ви знайдете все і навіть більше. Адже кожен маркет мережі — фактично ресторан. 

Не вірите? Переконайтеся самі. (Ще більше деталей у Інстаграмі "Обжори"!)

Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 1Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 1

Не відділ кулінарії, а КУЛІНАРІЯ!

Ось так із пафосом та великими літерами. Зараз ви зрозумієте чому. Риба, яку готують просто в супермаркеті — натуральне гаряче копчення за унікальною рецептурою, коли використовуються тільки сіль та дим вільхової тирси. Соковите м’ясо й курочка на грилі. Лінійка салатів та сендвічів власного виробництва. І це лише частина страв для смачних вечер чи обідів.

Розмаїття здорових повноцінних перекусів (ті ж салати-боули), запечене м’ясо для посиденьок родиною, вареники з різними начинками — обирайте смакоту до душі й шлунку. 

Усі страви готують у кулінарному цеху «Обжори», який відповідає високим стандартам HACCP. Ця система гарантує організацію безпечного і якісного виробництва харчових продуктів. Тож можете бути певними, що запечена курочка чи будь-яка інша страва з кулінарії — свіженька, смачна й правильно приготована. 

Якій кухні надаєте перевагу — італійській, японській, американській? 

Саме так, в «Обжорі» кожен знайде страву на свій смак. Почнемо з суші-корнера. Тут шефи просто у вас на очах готують суші та роли. Цей корисний азійський фастфуд надасть особливого настрою до перерви на ланч, прогулянки в парку й навіть до романтичного побачення. Приходьте в супермаркет на Воробйова, 1В, щоб скуштувати традиційні страви країни сходу сонця. До речі, у якій ви команді — їсте суші паличками, виделкою чи руками? 

Відкладімо дебати — рухаймося далі супермаркетом-рестораном. Це що, піцайоло? Так! Наче у фільмі, він розкручує тісто на піцу, яка пропонується з тягучим-тягу-у-у-учим сиром та купою начинки! В «Обжорі» на Воробйова, Вільямса, Степовій, Чайковського та в експрес-маркеті на Пирогівській розносяться аромати тільки-но спеченої піци, перед якими неможливо встояти. Кличте друзів або насолоджуйтеся піцою самі — вона така апетитна, що складно зупинитися. Та ще й за вигідною ціною. Так, із 12-ї до 15-ї години в супермаркеті на пров. Чайковського, 18, цю смакоту можна придбати зі знижкою у 20%! 

Це ще не все. Чуємо, як смажаться й звабливо шкварчать котлети на бургери. Бренд-шеф Василь Яким надихнувся американською кухнею і створив власні рецепти фірмового чизбургера та бургера «Кріспі чікен». М’які булочки, соковита котлета, зелень та соус — словами не передати, як це смачно!

«Горбушка» — куточок Франції в Одесі 

Якщо ви думали, що за справжніми круасанами доведеться їхати в Париж, — все значно простіше. Працівники пекарні «Горбушка» готують випічку та десерти на рівні з шефами Мішлен. Гадаєте, це перебільшення? Тільки-но відломите скибочку хрусткої скоринки від французького багета, намастите зверху вершкового масла і спробуєте канапку з філіжанкою кави, то зрозумієте, що ми мали рацію. 

В асортименті є пухкі круасани, тістечка, класичні багети та багети з сиром, штруделі з різноманітними смаками і ще багато-багато всілякої смакоти.

Візьміть запашну каву, приготовану з найкращої арабіки та робусти, оберіть десерт до смаку і на 15 хвилин поставте всі турботи й обов’язки на паузу: в «Обжорі» є комфортні зони, де відвідувачі можуть відпочити, поспілкуватися та насолодитися їжею. У мережі регулярно проводять фестивалі випічки від «Горбушки». А страви, що особливо до вподоби відвідувачам, стають частиною основного асортименту пекарні.

Поспішаєте? Беріть страви із собою! 

Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 2 1Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 2

Не маєте ані хвилинки часу, але хочеться перехопити чогось смачного та корисного? Лінійка страв to-go в «Обжорі» вгамує голод, навіть коли треба бігти на інший кінець міста за терміновою посилкою. 

Спробуйте салати-боули від бренд-шефа «Обжори» Василя Якима — ці пропозиції ви знайдете тільки в маркетах мережі. Шеф розробляє авторські рецепти, тестує смаки й у фіналі пропонує відвідувачам найкращі страви, як у ресторані. В асортименті — салат-боул «Дракон» з вугром, салат-боул із рисом та лососем по-тайськи, салат «Панцанела» та салат-боул із копченим лососем. В супермаркеті на пров. Чайковського, 18, можна скористатися приємною знижкою: обирайте 2 однакових салати-боули й купуйте обидва на 25% дешевше.

Бренд-шеф до ваших послуг 

Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 3 2Гастротур по-одеськи: як з «Обжорою» мандрувати смаками країн і відчувати себе наче в ресторані фото 3

Бренд-шеф Василь Яким не лише розробляє страви, а й проводить неймовірні шоу та майстер-класи. 14 липня в «Обжорі» на Степовій, 28, шеф влаштував справжнє одеське, надзвичайно колоритне RESTO шопінг-шоу — «Одеська кухня». На очах відвідувачів Василь приготував традиційні одеські страви: цацу, форшмак, биточки з тюльки та ікру з баклажанів. 

А вже 28 липня в ресторані у супермаркеті на Вільямса, 44а, відбудеться наступне RESTO шопінг-шоу, присвячене одеській кухні. Обов’язково приходьте — шеф продемонструє, як по-новому готувати страви, які ви смакували з дитинства. Заходи від шефа — це феєрія смаку та позитивних емоцій, які надовго залишаться з кожним відвідувачем! 

Якщо готуєте вдома, забігайте в «Обжору» 

Про готові страви поговорили. Проте в «Обжорі» є все й для вашого продуктового кошика. Сир із власної сироварні (за його виготовленням можна спостерігати просто в супермаркеті, гастрономічна медитація гарантована) та продукти від найкращих українських і світових брендів. 

У супермаркеті пропонується й багато продуктів місцевих виробників. Наприклад, Гормолзавод №1, в асортименті якого і натуральні йогурти, і свіже молоко, і пухке суфле, і ще десятки товарів. Бренд постійно тішить одеситів новинками, ось нещодавно на полицях з’явилася ICEСИРОВАТКА — напій, що смакує та освіжає. 

В «Обжорі» завжди є знижки, тому шопінг тут не лише приємний, а й дуже вигідний. 

То що, переконали вас, що «Обжора» не просто супермаркет, а справжній ресторан? Тоді настав час візиту — забігайте у найближчий магазин (а їх в мережі 23) і насолоджуйтеся смакотою!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах