Отримай відповідь: куди скаржитися на ТЦК в Одесі

Отримай відповідь: куди нарікати на ТЦК в Одесі.

Отримай відповідь: куди нарікати на ТЦК в Одесі. Фото: facebook.com/OOTCKSP

Суспільство
24 червня 16:03

У Командуванні Сухопутних військ запустили "гарячу лінію", куди можна звертатися у разі перевищення повноважень представниками ТЦК в Одесі чи області. Телефони довіри запрацювали за кожного обласного центру комплектування на заході України. Про це повідомили в Одеському обласному ТЦК та СП.

"Аналізуючи роботу наявних контактів, було вирішено оновити телефонні номери за єдиним стандартом. Це дозволить забезпечити швидку та ефективну комунікацію громадян із військовослужбовцями ТЦК та СП у всіх куточках країни. Прохання до всіх, хто стикається з протиправними діями військовослужбовців у ТЦК та СП чи має питання мобілізації та військового обліку, звертатися за наявними контактними номерами", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Номери телефонів:

– 0800301937 - Командування Сухопутних військ;
– (066) 033 79 37 – Одеський ОТЦК та СП (цілодобово).

Нагадаємо, що зараз знову з'явилося багато телеграм-каналів, де люди пишуть про місцезнаходження працівників ТЦК у їхньому населеному пункті. Українців попередили, що за це є кримінальна відповідальність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах