Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня! - фото
Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!
Суспільство
11 вересня 08:30
Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня! - фото

Чому одесити так люблять супермаркети “Обжора”? Тому що мережа піклується про своїх покупців. Відкриває магазини у зручних для них місцях, забезпечує найширший асортимент товарів, завжди привітно зустрічає та надає якісний сервіс. А ще дбає про гаманець кожного відвідувача, пропонуючи різноманітні знижки, акції, подарунки та бонуси!

Постійні клієнти знають, що скупатися в магазинах з промовистою назвою “Обжора” суцільне задоволення. А як інакше? Для комфортного шопінгу тут продумано все – від інтер’єру до розташування відділів, від зручної викладки товарів до великих інформативних цінників, від годин для вигідних закупів до дисконтів і цікавих акцій, які діють протягом двох тижнів. Та із завершенням цього періоду знижки не закінчуються, просто вони діють вже на наступну продукцію!

Тож заходьте у супермаркет, що поруч із домом чи роботою, щодня й щоразу тіште себе чимось улюбленим та жаданим за приємними цінами.

Зранку або ввечері дешевше!

Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!
Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!

Що може бути кращим, ніж заскочити в магазин перед навчанням або роботою і придбати поживний смачний сніданок зі знижкою? “Обжора” подбала про енергійний італійський настрій, що зарядить вас на весь день. Щоранку мережа пропонує піцу (з 8 до 12-ї) та запашну каву (до 11-ї), які коштують на 20 % менше!

І про економію на вечерю не забула. Після 20-ї в кулінарії на відвідувачів чекає знижка на страви у 30 %. Дуже класна ініціатива. Коли втомлений чимчикуєш додому й вже немає сил готувати, а шлунок бурчить усіма звуками оркестру, можна вибрати щось зовсім рідне: домашні котлетки, биточки з тюлечки, фаршировану рибку, оселедець під шубою, синенькі по-одеськи або по-італійськи з помідорами та сиром. Звучить як музика!

Бери більше – плати менше

Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!
Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!

У вас сім’я з двома дітками, чи ви душа компанії, чи ж просто любите поїсти? На цей випадок мережа супермаркетів “Обжора” передбачила вигідні пропозиції: купуйте три (чи два) товари, а четвертий (третій) отримуйте безкоштовно.

Особливо зацінять тему “компліменту від магазину” ласунчики. Бо ж обрати 1 + 1 + 1 тістечко, й в результаті взяти чотири за ціною трьох, погодьтесь, ну дуже круто. Наприклад, улюблені одеситами горішки зі згущеним молоком та фундуком. 

Або скористатися спецпропозицією від “Горбушки”: сплатити за два пиріжки, а третій вам дадуть безплатно у подарунок. 

Є й інший варіант, коли береш більше, а платиш менше. Хто там обожнює суші? Мерщій до суші-корнерів: при купівлі двох чи більше однакових суші діє знижка 20 %. 

Чудові набори за зниженою ціною

Компанія продумала різні види перекусів за спокусливими цінами. Так, любителів солоденького й надалі тішать пропозиціями, від яких неможливо відмовитися. 

Наприклад, взяти сет тартів від власної кулінарії “Таки наше” за 106 грн і насолоджуватися смаком кожного тістечка.

Чи у перерві або разом із приятелями обрати капучино й шоколадний круасан лише за 54 грн! А той, хто надає перевагу солоненькому, похрумтіти чипсами Chipsters й освіжитися півлітровою фантою за смішну ціну – 62 грн. 

А ще можна обрати вигідні комбо-пропозиції. Так, при купівлі будь-якого сендвіча ТМ “I love fresh” пляшка Pepsi чи Pepsi Black коштуватиме 15 грн.

Стосовно ж більш поживної їжі, яка продається в кулінарії “Таки наше”, є не менш круті можливості. Комбо-пропозиція обіду № 9 – тефтельки в соусі з макаронами та лимонад ТМ “I love fresh” – за 75 грн! Таке взагалі буває?

Нові лінійки та продукти власного виробництва

Мережа супермаркетів співпрацює з локальними виробниками, які завжди пропонують приємні ціни. Так, у вересні “Обжора” запускає у продаж нову лінійку продукції улюбленого одеситами Місьмолзаводу № 1 – натуральну пробіотичну серію кисломолочки зі знижкою 25 %. Обирайте на свій смак кефіри та йогурти з різними наповнювачами від 17,3 до 26,2 грн. Напій, що відновлює мікрофлору кишківника та підвищує імунітет, – це здоров’я, що коштує менше ніж 30 грн на день!

Завдяки власному виробництву: коптильням, пекарні “Горбушка”, Сироварні №1, кулінарним цехам “Таки наше” ви завжди матимете змогу їсти натуральну якісну продукцію за приємними цінами. До вашого столу – готові страви, обіди, напої, салати та сендвічі “I love fresh”, хлібобулочні вироби, тістечка й торти, копчена риба, різноманітні сири. Приходьте щодня й обирайте, що бажає ваші душа, серце та шлунок.

Знати про всі знижки й стежити за балансом

Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!
Знижки та акції в “Обжорі”: вигідні покупки щодня!

Щоб бути в курсі акцій, знижок та інших цікавих пропозицій від “Обжори”, компанія запустила свій канал у Телеграмі. Там коротко, яскраво й інформативно розповідається про все-все, що варто придбати в магазинах мережі. 

А ще кожної середи розігруються призи: треба лише підписатися на канал, натиснути кнопочку “Хочу виграти” – й рандомно 3 щасливчики отримають подарунки. Це може бути сет тартів або, наприклад, 50 тис. бонусів на картку!

Не знаєте про бонусну систему? Та не може бути. “Обжора” кожному покупцю пропонує програму лояльності “Таки наше”, яка дає змогу стежити за акціями та знижками, отримувати кешбек за покупки, використовувати накопичені бонуси й відтак через мобільний застосунок керувати своїми фінансами.

Про всі новини щодо продукції, знижок, гастрофестивалів та майстер-класів зручно дізнаватися й на ФБ та інстаграм-сторінках мережі.

А якщо ви не по гаджетах та соцмережах, не страшно: просто завітайте в магазин “Обжора” поруч із домом – доброзичливий персонал на касі та у відділах розкаже та порадить вигідні продукти й пропозиції, а великі цінники й вказівки на стелажах зорієнтують, скільки ви заощадите на акційному товарі.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах