Мітинг перед будівлею Одеської ОДА: що сьогодні вимагали підприємці

Мітинг перед будинком Одеської ОДА: що сьогодні вимагали підприємці.

Мітинг перед будинком Одеської ОДА: що сьогодні вимагали підприємці. Фото: odessa.online

Події
07 лютого 2022 16:49

7 лютого під стінами Одеської державної обладміністрації відбувся мітинг підприємців, які виступають проти обов'язкового використання касових апаратів. Про це повідомляє Vgorode.

Так, протестувальники вимагали скасувати закон №1017 щодо запровадження касових апаратів для малого бізнесу. Вони закликали одеського губернатора передати їхні вимоги уряду.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Зазначимо, що підприємці з усієї України мають намір вирушити 16 лютого до Києва та протестувати під стінами Верховної Ради. Одеські підприємці приєдналися до акції, яка проходить у багатьох містах України.

Також учасники мітингу висловилися проти підвищення тарифів на електроенергію та газ для бізнесу.

Нагадаємо, що з 1 січня 2022 року використання касових апаратів стало обов'язковим для всіх ФОП-платників єдиного податку, які здійснюють розрахункові операції. 25 січня під Верховною Радою протестували підприємці. Вони вимагали, щоб депутати розглянули законопроекти №5866 та №5866-1. Під стінами уряду також відбулися сутички із поліцією, коли мітингувальники спробували взяти будівлю штурмом. Декілька людей затримала поліція, троє отримали травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах