В Одесі жінка застрелила перехожого з пістолета (відео)

В Одесі жінка застрелила перехожого з пістолета (відео).

В Одесі жінка застрелила перехожого з пістолета (відео). Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 лютого 2022 22:23

6 лютого в Одесі затримали жінку, яка вбила перехожого на вулиці Чернишевського за допомогою пістолета під патрон Флобера. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Злочин стався у ніч на неділю. Приблизно о 3:30 біля магазину "Колібрі" виявили труп невідомого чоловіка. Через деякий час екіпажі патрульної машини гарячими слідами затримали ймовірну вбивцю, яка переховувалась в найближчому магазині. Нею виявилася громадянка Молдови 1986 року народження.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як виявилося, між нею, ще одним чоловіком та загиблим спалахнув конфлікт. Жінка дістала пістолет і вистрілила в кривдника. Той помер на місці.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, з'ясувала особистість убитого. Ним виявився одесит 2000 року народження.

Родичі загиблого кажуть, він опинився в місці трагедії через фатальний збіг обставин і просто намагався відібрати пістолет у п'яної жінки, яка загрожувала їм оточуючим.

Затриману іноземку помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй повідомили про підозру щодо першої статті 115 КК України. Жінці загрожує до 15 років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах