В Одесі біля ліцею повісився чоловік

В Одессе возле лицея повесился мужчина.

В Одессе возле лицея повесился мужчина. Фото: facebook.com/black.list.odessa

Події
08 лютого 2022 10:53

Сьогодні, 8 лютого, на стадіоні перед ліцеєм №63 на вулиці Академіка Корольова в Одесі виявили труп чоловіка. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на очевидців.

За попередньою інформацією, загиблий вчинив суїцид. Його знайшли повішеним на баскетбольному кільці стадіону. Про те, що сталося, в поліцію повідомила завгосп навчального закладу.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Труп везли на експертизу. На місці працює поліція. Подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, що у висотному житловому комплексі "Артвіль" на Сьомому кілометрі Овідіопольської дороги з вікна випала молода дівчина. За попередньою інформацією, дівчина винаймала квартиру в цьому будинку.

А 22 січня на польовій дорозі між Нерубайським та Холодною Балкою Одеського району знайшли тіло високопосадовця. Так, воно лежало в автомобілі Volkswagen Caddy, на сидінні водія. У чоловіка були порізані вени. Правоохоронці встановили, що загиблий – житель Болграда Дмитро Кукол 1980 року народження, заступник начальника Головного управління Держгеокадастру на Одещині – начальник відділу використання земель сільськогосподарського призначення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах