Одеські пляжі здають в оренду через сайт оголошень

Одеські пляжі здають у найм через сайт оголошень.

Одеські пляжі здають у найм через сайт оголошень. Фото: ua.igotoworld.com

Події
09 лютого 2022 10:34

На сервісі оголошень з'явилися пропозиції щодо оренди одеських пляжів "Золотий берег" на 16-й станції Великого Фонтану та "Отрада". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на сайт OLX.

Так, "Золотий берег" пропонують орендувати за 40 тисяч доларів. Ділянку можна розділити на три або дві частини, а також забрати повністю. У оголошенні відзначають, що на пляжі є всі комунікації та зручності для роботи бізнесу.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

"Отрада" коштуватиме дорожче – 60 тисяч доларів. Тут також є всі необхідні комунікації та обладнання для ведення бізнесу. Таким чином частина пляжів стане платною, також там з'являться додаткові послуги за гроші.

Нагадаємо, що обидва пляжі в різні часи опинялися в центрі скандалу з вини несумлінних орендарів. 2020 року одеські активісти кілька разів намагалися знести палі для дерев'яного настилу на "Золотому березі". Внаслідок конфлікту в мерії визнали, що будівельні роботи незаконні та зупинили їх.

А на пляжі "Отрада" активісти звернули увагу на те, що орендар на піску встановлював МАФи, які займали територію для відпочинку. Там же у районі колишнього медпункту з'явився дерев'яний настил. Заради його встановлення підрядники знесли сходи, якими відпочиваючі спускалися до моря. Там з'явився туалет та майданчик під бар.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах