На селищі Котовського п'яний водій протаранив маршрутку (оновлено)

У селищі Котовського п'яний водій протаранив маршрутку: постраждали троє.

У селищі Котовського п'яний водій протаранив маршрутку: постраждали троє. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
10 лютого 2022 08:43

Увечері 9 лютого у Суворовському районі Одеси нетверезий водій влетів у маршрутку. Постраждали троє людей. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

За попередньою інформацією, п'яний водій автомобіля Toyota, рухаючись вулицею Академіка Заболотного, не обрав безпечну швидкість руху і дистанцію, внаслідок чого зіткнувся з автобусом №232, який рухався в попутному напрямку.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Двох пасажирів легковика забрала "швидка". Водій автомобіля Toyota 1988 року народження з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння також потрапив до лікарні. На щастя, ніхто та пасажирів маршрутки не постраждав. На місці події працює слідчий.

У селищі Котовського п'яний водій протаранив маршрутку: постраждали троє.У селищі Котовського п'яний водій протаранив маршрутку: постраждали троє. Фото: t.me/od_patrolpolice

Зазначимо, що за ніч 9 лютого одеські патрульні 11 разів ловили п'яних водіїв.

Оновлено:

Внаслідок аварії постраждали двоє пасажирів легковика: одного госпіталізували з переломами ребер, другого з переломом руки відпустили на амбулаторне лікування. Водій же відбувся незначними травмами та від допомоги медиків відмовився. У поліції порушили справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років. У рамках досудового розслідування призначили низку експертиз. Триває слідство.

Раніше ми повідомляли, що 7 лютого на розі вулиць Разумовського та М'ясоїдівської сталася серйозна ДТП, в якій постраждали чотири особи.

Нагадаємо, що в Одесі назвали 13 найнебезпечніших місць, де є найбільший ризик потрапити в аварію.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах