В Одесі жінка прийшла перевірити лічильник та обікрала господиню квартири

В Одесі жінка прийшла перевірити лічильник та обікрала жінку прямо у квартирі.

В Одесі жінка прийшла перевірити лічильник та обікрала жінку прямо у квартирі. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
16 лютого 2022 09:12

У вівторок, 15 січня, на вулиці Володимира Винниченка в Одесі аферистка під виглядом комунальника обікрала жінку. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу патрульної поліції.

Так, одеситка впустила до будинку жінку, яка нібито перевіряє лічильники електроенергії. Але коли "перевіряюча" пішла, то жінка звернула увагу на відсутність сумки з документами та банківськими картками.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Копи опитали потерпілу та зафіксували прикмети. Обстежуючи прилеглу територію, інспектори виявили схожу за описом громадянку. Побачивши правоохоронців, вона кинула на землю сумку і помітно нервувала, спілкуючись із поліцейськими. Патрульні зв'язалися з потерпілою, яка впізнала злодійку. Згодом затримана сама зізналася, що вкрала речі. Для з'ясування всіх обставин пригоди на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 55-річну жінку, яка з револьвером напала на продавщицю МАФу. Так, одеситка пошкодила вітринне скло кіоску на вулиці Новосільського та пригрозила 63-річній жінці-продавцю зброєю. Вона наказала віддати виручку, а коли зрозуміла, що грошей у касі немає, кинулась тікати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах