У центрі Одеси обрушилася частина фасаду будинку: перехожа дивом уціліла (відео)

У центрі Одеси обрушилася частина фасаду будинку: перехожа дивом уціліла (відео).

У центрі Одеси обрушилася частина фасаду будинку: перехожа дивом уціліла (відео). Фото: wikimedia.org

Події
16 лютого 2022 23:32

Сьогодні ввечері, 16 лютого, на вулиці Ніжинській, 56 упав фрагмент фасадного декору з будинку-пам'ятника архітектури. Камені ледь не зачепили перехожу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "Думську".

На кадрах, записаних камерою спостереження, видно, що каміння впало зовсім поруч із дівчиною. Крім того, вони зачепили машину, тому що відразу заблимали вогні сигналізації.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Цей чотириповерховий будинок збудували в 1875 році в стилі модерн. Його визнали пам'ятником архітектури та містобудування місцевого значення.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок в Одесі. Влітку минулого року у центрі Одеси дівчину мало не привалило уламками фасаду. Інцидент стався на розі Канатної та Великої Арнаутської. Там звалився на тротуар фрагмент карнизу чотириповерхового будинку. Інцидент потрапив на відеореєстратор автомобіля, що проїжджав повз.

Того ж літа зі старовинного будинку на розі Канатної та Італійського бульвару впав шматок карнизу. Він пошкодив автомобіль, припаркований на тротуарі. У момент падіння карнизу біля будівлі проходила жінка. На щастя, вона не постраждала. А от BMW, який припаркували на газоні біля самого будинку, пощастило менше. Його дах пошкодили брили, що впали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах