Яка погода буде в Одесі та області 18 лютого

Яка погода буде у Одесі та області 18 лютого.

Яка погода буде у Одесі та області 18 лютого. Фото: facebook.com/sviteus

Події
18 лютого 2022 07:49

Сьогодні, 18 лютого, в Одесі та області буде спокійна та тепла погода без будь-яких опадів, але в області можуть бути пориви вітру та дощ. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Погода в Одесі 18 лютого

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вранці 5-7°С тепла, вдень 8-10°С тепла.

Погода в Одеській області 18 лютого

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 метрів за секунду, вранці місцями пориви 15-17. Температура вранці 3-8°С тепла, вдень 7-12°С тепла. На автошляхах області вранці місцями серпанок, видимість один-два кілометри.

Оновлено:

Як зазначили в Адміністрації морських портів України, вранці обмежили операції із зерновими вантажами у портах Одеси, Чорноморська, Ізмаїла в Одеській області на Чорному морі та Дунаї, а також Бердянська на Азовському морі працюють з обмеженнями. Так, не проводяться операції з перевалки зернових вантажів. Все через дощ зі снігом та туманною сирою погодою.

Раніше ми повідомляли про те, що 17 січня в Одесі та області оголосили штормове попередження через сильний вітер.

Нагадаємо, що в соцмережах опублікували фотографію кольорової листівки початку 20 століття, на якій зображено берег Малого Фонтану в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах