Київські програмісти створили онлайн-сервіс відстеження військ РФ

Київські програмісти створили сервіс, який слідкує за дислокацією військ РФ.

Київські програмісти створили сервіс, який слідкує за дислокацією військ РФ. Фото: zastavok.net

Події
22 лютого 2022 15:03

Айтішники з Києва запустили в роботу сервіс, який автоматично моніторить активність російських військ неподалік України.

Сайт проекту називається " Kordon.io " і є інтерактивною картою, на якій є клікабельні позначки геолокації розміщення військ. Клік на кожну позначку відкриває супутникові знімки.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Дані беруться із супутників європейських операторів і на їх основі на карті з'являються позначки, що позначають накопичення військової техніки та позиції російських військ у динаміці, передає dev.ua.

Київські програмісти створили онлайн-сервіс відстеження військ РФ. Фото: Kordon.ioКиївські програмісти створили онлайн-сервіс відстеження військ РФ. Фото: Kordon.io

Поки що проект працює у тестовому режимі. Надалі на сайті з'являться більші якісні супутникові знімки, покращиться інтерфейс, а до роботи будуть підключені фахівці для покращення аналізу даних, що збираються.

Раніше Vgorode повідомляв, що МЗС України відреагувало на рішення Володимира Путіна визнати самопроголошені "Л/ДНР" і закликало ввести проти РФ хворобливі санкції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах