В Одесі маршрутка збила жінку на "зебрі"

В Одесі маршрутка збила жінку на "зебрі".

В Одесі маршрутка збила жінку на "зебрі". Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 лютого 2022 11:11

На перетині вулиць Преображенської та Жуковського в Одесі маршрутка збила пенсіонерку. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП на Одещині.

Інцидент стався прямо на пішохідному переході. У маршрутному таксі їхав поліцейський Михайло Василик. Він допоміг постраждалій. У неї була пошкоджена голова і вона втрачала багато крові. Також копу допомагала жінка, яка стала таким самим свідком події. Після приїхала "швидка".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потерпілій не знадобилася госпіталізація, медики відпустили її на амбулаторне лікування. На водія склали протокол за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У прес-службі ГУНП зазначили, що Михайло Василик – інструктор із особистої безпеки відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області. Він проводить заняття з працівниками територіальних підрозділів поліції з безпеки життєдіяльності, вогневої, тактичної та дометичної підготовки та словом і справою переконує всіх: надати першу допомогу та врятувати життя під силу кожному.

В Одесі маршрутка збила жінку на "зебрі".В Одесі маршрутка збила жінку на "зебрі". Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах