В Одесі повідомляють про вибухи: що вже обстріляли (відео, оновлюється)

В Одессе сообщают о взрывах: что уже обстреляли (видео, обновляется) - фото

В Одессе сообщают о взрывах: что уже обстреляли (видео, обновляется) - фото

Події
24 лютого 2022 11:10

З 10:25 одеським рятувальникам почали надходити повідомлення про вибухи. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ДСНС.

Перший вибух пролунав у Малиновському районі на вулиці Промисловій. Зайнялася військова частина. Також є інформація про вибух на залізничних коліях на Заставі-2.

Третій вибух зафіксували на вулиці В'ячеслава Кириллова, 13А, на військовій частині. Ще один вибух у районі 411-ї батареї.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На місця вирушили співробітники ДСНС.

Наразі чути нові вибухи у всіх районах міста. Інформація уточнюється.

Оновлено о 13:00:

В Одесі горить складське приміщення на вулиці Новомосковській. Внаслідок вибуху на складському помешканні сталося загоряння, вогонь охопив близько 1500 квадратних метрів. За попередньою інформацією, жертв немає. Зруйновано 23 склади.

Оновлено о 16:11:

В Одеській області, за інформацією оперативного командування "Південь", на 15.26 зафіксували падіння кількох ракет на території Одеси та Білгород-Дністровського району.

Так, о 13.40 у Кароліно-Бугазі та Грибівці Білгород-Дністровського району впали дві ракети. Водночас, в аеропорту "Буялик" під Одесою теж впали дві ракети. У районі "Пресмашу" (провулок Чапаєвський) зафіксували два підриви на території виробничого цеху.

На щастя, обійшлося без жертв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах