Українські військові захистили небо над Одесою

Украинские военные защитили небо над Одессой.

Украинские военные защитили небо над Одессой. Фото: topnews.ru

Події
26 лютого 2022 01:40

У п'ятницю, 25 лютого, засоби протиповітряної оборони Збройних сил України не дозволили ворогові проникнути у повітряний простір Одеси. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на полковника Оперативного командування "Південь" Владислава Назарова.

Так, полковник розповів про постріли, які чули городяни у центрі Одеси та біля морського порту близько 20:00. За його словами, стрілянину вели українські ППО за ворожими літаючими засобами і не дозволили їм пролетіти в небі над Одесою.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також він зазначив, що на даний момент обстановка на Одещині спокійна та контрольована. Ветерани АТО та Національна поліція патрулюють вулиці населених пунктів Одеської області.

Крім того, українські військові організували Оперативний штаб охорони Одеси, до складу якого входять представники силового блоку та безпеки, влада міста та області, громадські організації. Вони працюють у цілодобовому режимі.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 25 лютого, в районі Коблево 28-а Одеська мехбригада знищила спробу Росії висадити морський десант.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах