Отримай відповідь: як за умов воєнного стану в Одесі працюють служби таксі

Отримай відповідь: як за умов воєнного стану в Одесі працюють служби таксі.

Отримай відповідь: як за умов воєнного стану в Одесі працюють служби таксі. Фото: pixabay.com

Події
28 лютого 2022 18:43

В умовах воєнного стану служби таксі в Одесі працюють весь час, за винятком комендантської години, яка діє з 19:00 до 06:00. При цьому для поїздок краще вибирати час не пізніше 18:00, оскільки водієві таксі також потрібно буде встигнути дістатися до комендантської години. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Пасажирський транспорт".

Варто зазначити, що після вторгнення російських окупантів в Україну деякі служби таксі скористалися попитом на послуги та підняли ціни, тоді як інші сервіси поставилися до громадян з розумінням і не змінювали розцінки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, колишні ціни на послуги залишилися в таксі "838": поїздка до залізничного вокзалу від Морвокзалу коштує близько 60 гривень, від селища Котовського – близько 140 гривень, а від майдану Незалежності – менше 90 гривень. Таксі "Бонд" за поїздки цими ж напрямками запитує: 87, 195 та 139 гривень відповідно. Таксі Uklon: 56, 205 та 92 гривні. А таксі Bolt: 65, 195 та 114 гривень.

Зазначимо, що одеське таксі "Бонд" відкрило реєстрацію для водіїв-волонтерів, які готові допомогти теробороні розвезенням продуктів харчування, ліків та інших необхідних речей. Про це повідомив депутат Одеської міської ради Петро Обухов. Також чиновник зазначив, що всі бажаючі допомогти теробороні можуть звертатися до штабу тероборони (вулиця Канатна, 35) або до гуманітарного штабу (вулиця Рішельєвська, 9а, "Ринок їжі").

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах