Новий керівник військової адміністрації Одеської області звернувся до городян

Новий керівник військової адміністрації Одеської області звернувся до городян.

Новий керівник військової адміністрації Одеської області звернувся до городян.

Події
03 березня 2022 12:08

Сьогодні, 3 березня, новопризначений голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко вперше звернувся до місцевих жителів. Про це повідомляє Vgorode.

"Шановні одесити, я полковник Максим Марченко. Йде війна з Росією. Одещина готова дати відсіч ворогові. Ми не здамо Одесу. Запевняю вас, ЗСУ та Одеська обласна військова адміністрація роблять усе можливе. Слава Україні!" – сказав Марченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що нового главу представив губернатор Одеської області Сергій Гринівецький.

Полковник Максима Марченка – це колишній командир мехбригади імені Лицарів Зимового походу. Він народився 10 лютого 1983 року у Слов'янську Донецької області. 2005 року закінчив Харківський інститут танкових військ, був слухачем командно-штабного інституту застосування військ (сил) Національного університету оборони України. Пройшов службу від командира взводу до командира бригади.

У 2015-2017 роках був командиром 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар". Згодом, у 2017 році, був призначений на посаду заступника командира 92-ї окремої механізованої бригади, на якій затримався ненадовго, бо вже за рік очолив іншу бригаду. Починаючи з травня 2018 року – командир 28 механізованої бригади. Брав безпосередню участь у бойових діях на сході України, багато успішних військових операцій було проведено під командуванням полковника Марченка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах