На Одещині створили координаційний гуманітарний штаб: тут буде все про потреби волонтерів

На Одещині створили координаційний гуманітарний штаб: тут буде все про потреби волонтерів.

На Одещині створили координаційний гуманітарний штаб: тут буде все про потреби волонтерів. Фото: unsplash.com

Події
04 березня 2022 12:53

В Одесі з'явився координаційний гуманітарний штаб на Одещині – єдиний офіційний центр надання та координації гуманітарної допомоги по всій Одеській області. Його створили за Одеської обласної військової адміністрації розпорядженням №31/А-2022 від 01.03.2022. Головою штабу є Дмитро Антіпов. Про це повідомляє Vgorode.

Його мета – забезпечити Одеську область та сусідні регіони всім необхідним: медикаментами, харчовими продуктами, засобами першої потреби. Наразі це створення та координація транспортних коридорів, щоб приймати допомогу з інших регіонів України та з-за кордону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Румунія організувала біля хаби, куди заходять вантажі з Європи. До нас надходить допомога із Литви, Франції, Латвії, Німеччини, Іспанії, США, Ізраїлю. Крім того, ми об'єднуємо волонтерський рух в Одесі та області. З нами вже співпрацюють Корпорація Монстрів, Українська Волонтерська Служба, волонтерський центр Odesa Food Market та його керівник Alex Cooper та ще понад тридцять організацій.

Щоб городянам було легко взаємодіяти зі штабом, створено чат-бот у телеграм. Він підкаже, кому зараз потрібна допомога та зорієнтує, як ви можете допомогти. Крім того, для зручності координації запрацював колл-центр.

Корисні контакти:

Telegram: https://t.me/koorshtabodessa
Facebook: https://www.facebook.com/Gumshtab
Е-mail: Gumshtab1.od@gmail.com
Чат-бот: https://t.me/koorshtabodessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах