Такі вирушив куди мав: у Чорному морі збили російський військовий корабель

Такі вирушив куди мав: у Чорному морі збили російський військовий корабель.

Такі вирушив куди мав: у Чорному морі збили російський військовий корабель.

Події
07 березня 2022 09:28

Сьогодні, 7 березня, стало відомо, що у Чорному морі збили російський ворожий корабель. За попередніми даними, судно було сторожове. Про це повідомляє Vgorodе з посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Подробиці поки що з'ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Швидше за все йдеться про судно, про знищення якого раніше повідомляли очевидці у соціальних мережах. Як зазначив Сергій Братчук, раніше доводилося тримати інтригу, але зараз він уже має можливість підтвердити знищення ворожого судна.

Раніше Братчук уточнив, що ніч в Одесі пройшла спокійно. Усі компоненти оборони Одеси та одеського оборонного району працюють у постійній бойовій готовності, щоб відбити напад противника.

Оновлено:

За інформацією BlackSeaNews, українським силам вдалося підбити патрульний корабель ЧФ РФ "Василь Биков". Цей корабель разом із ракетним крейсером "Москва" 24 лютого атакували Зміїний острів та обстріляли зі ствольної зброї позиції українських прикордонників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах