В Одесі затримали проросійську агітаторку

В Одесі затримали проросійську агітаторку.

В Одесі затримали проросійську агітаторку. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
17 березня 2022 14:40

В Одесі викрили жінку, яка поширювала у забороненій соціальній мережі пропаганду країни-агресора та панічні настрої. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу СБУ.

Так, вона дискредитувала Збройні Сили України, схвалювала політику РФ та пропагувала війну проти України.
Крім того, вона розповсюджувала фейки про діяльність органів державної влади та подавала спотворені дані про військовий стан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Одесі затримали проросійську агітаторку. Фото: facebook.com/ssu.odesaВ Одесі затримали проросійську агітаторку. Фото: facebook.com/ssu.odesa

У ході обшуку за місцем проживання зловмисниці вилучили матеріали, комп'ютерну техніку та інші електронні пристрої, які б підтверджували її діяльність.

Жінці повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Продовжуються подальші процесуальні дії щодо встановлення її спільників та інших колаборантів.
Заходи щодо викриття незаконної діяльності проводили співробітники СБУ на Одещині при процесуальному керівництві прокуратури. Тепер їй загрожує до 10 років ув'язнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах