Ветеран Другої світової війни в Одесі розповів, що думає про напад РФ

Ветеран Другої Світової війни в Одесі розповів, що думає про напад Росії

Ветеран Другої Світової війни в Одесі розповів, що думає про напад Росії

Події
18 березня 2022 18:17

Ветеран Другої світової війни Федір Зіновійович Кіров, якого призвали у 16 ​​років, розповів про те, що думає про напад Росії. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу мерії.

Свій перший бій ветеран прийняв на Дністрі. Перемогу зустрів у Празі. Служив у третьому батальйоні 308 полку, у узводі автоматників. Воював у складі другого та третього українських фронтів, звільняв Угорщину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Я не можу уявити собі, що сьогодні Росія могла напасти на Україну. Не можу. Ніколи навіть у думках не було. Адже ж воювали разом за батьківщину і за те, щоб наша земля була вільна, щоб люди могли спокійно жити", – сказав Федір Зіновійович.

При цьому ветеран наголосив, що зараз така сама ситуація.

"Зараз теж саме. Ось я бачу, наші частини стримують їх наступ. Це варварський захід, який проводиться Росією. Це ж розуму незбагненно! І ось вони зараз молоді все-таки тримають фронт", - резюмував ветеран.

Зі своєю дружиною, одеситкою Валерією Олександрівною, разом уже 70 років. Перемогу у минулій війні, як вони кажуть, згадують із сльозами на очах. Сьогодні ці спогади затьмарені війною. Але вони впевнені, що правда на боці України, і це бачить увесь світ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах