Оккупанты розповідають жителям Маріуполя, що Одеса захвачена

Окупанти розповідають мешканцям Маріуполя, що Одеса захоплена

Окупанти розповідають мешканцям Маріуполя, що Одеса захоплена

Події
24 березня 2022 14:42

В окупованому Маріуполі пересувається машина російських окупантів із гучномовцем, яка розповсюджує серед городян недостовірну інформацію про те, що загарбники нібито вже взяли під контроль Одесу. Також вони розповідають, що Запоріжжя нібито більше не прийматимуть біженців із Маріуполя, тому їм слід їхати до Росії. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу Маріупольської міськради.

Так, у Маріуполі їздить машина російських окупантів із гучномовцем та оголошує, що Запоріжжя вже не приймає біженців і треба їхати до Росії, а також, що Одесу вже взяли. Крім того, росіяни в селі Микільському зазначають, що єдина можливість евакуації (для цивільних) – автобусами до Ростова і що Україна їх кинула на свавілля долі”, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ньому уточнюється, що це свідома дезінформація, щоб не лише зірвати евакуаційний процес, а й свідомо настроїти маріупольців проти своєї країни.

"Поки йде евакуація в Запоріжжі, де ми очікуємо кожного. Крім того, евакуація з Микільського в процесі, хоч би як складно вона відбувалася. Україна своїх не кидає. Прохання до всіх – поширюйте правду. Пишіть. Телефонуйте своїм близьким", – зазначають у міськраді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах