Одесу атакували потужними ударами: по місту пожежі (оновлено)

Одесу атакували потужними ударами: містом пожежі - фото

Одесу атакували потужними ударами: містом пожежі - фото

Події
03 квiтня 2022 08:22

Сьогодні, 3 квітня, вранці Одесу та область атакували ракетами. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу міськради та спікера Одеської ОВ Сергія Братчука.

У регіоні випустили кілька ракет. Частину збила наша система ППО. У деяких районах зафіксували пожежі. У будинках багатьох одеситів тремтіли стіни і дзвеніли вікна. Є повідомлення про вибите скло. Інформації, чи постраждали через обстріл люди, поки що немає. Рекомендується закрити вікна та не заважати відповідним службам виконувати свою роботу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо відомо, що російські агресори націлювалися на об'єкт критичної інфраструктури. Про це повідомив депутат Петро Обухов.

Одесити ще раз просять не називати публічно місць падіння ракет і не публікувати фото та відео. Ворог може скоригувати наведення і завдати повторного удару.

"Недобрий ранок недоблогерам, які знімали ранкове відео, і які викладали в соцмережі з геолокацією. До вас уже виїхали побратими! Нехай ваші дупи палають і всі одеські мами посилають вам "гарячі привітання!", - пише Сергій Братчук.

Оновлено в 08:49:

Офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що попередньо жертв немає. Удари було завдано по об'єктах критичної інфраструктури.



Оновлено в 11:10:

Мер Одеси Геннадій Труханов розповів про ситуацію після ракетного удару по місту.

"На щастя поранених людей немає, пошкоджено будинки – вибито скло, зруйновано покрівлі дахів від уламків. Комунальні служби вже на місці. Ми надаватимемо всю необхідну допомогу тим, у кого пошкоджено житло. Ситуація контролюється в даний час. Хочу попросити громадян зберігати спокій" , – сказав міський голова.

Зазначимо, що в Міноборони Росії розповіли, що нібито знищили нафтопереробний завод і три сховища паливно-мастильних матеріалів в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах