Глава МЗС Греції очолить місію гуманітарної допомоги в Одесі (оновлено)

Глава МЗС Греції Нікос Дендіас в Одесі влітку 2021 року.

Глава МЗС Греції Нікос Дендіас в Одесі влітку 2021 року. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
03 квiтня 2022 15:09

Міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас очолить місію гуманітарної допомоги в Одесі. Найближчим часом він прибуде до України. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу МЗС Греції.

Дендіас повезе гуманітарну допомогу, яка буде доставлена ​​до муніципальної влади Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Метою візиту, крім передачі, є створення постійного механізму розподілу гуманітарної допомоги, зустріч із членами грецької громади.

Також він має намір відновити роботу Генерального консульства Греції в Одесі, а також відвідати та оцінити стан об'єктів, нерозривно пов'язаних з грецькою історією. Наприклад, Музей товариства дружби.

Зазначимо, що дату приїзду Міністр не назвав.

Раніше глава дипломатії Греції готовий був самостійно відвезти гуманітарну допомогу до Маріуполя. У місті є тисячі етнічних греків. 

Оновлено:

3 квітня Нікос Дендіас прибув до Одеси. Він передав гуманітарну допомогу медичним закладам системи охорони здоров'я на Одещині. Також міністр зазначив, що має намір поновити роботу Генерального консульства Греції в Одесі.

Голова Одеської ОВ Максим Марченко звернувся до Нікоса Дендіаса та його колег в уряді Греції з проханням надати потужне озброєння для Збройних сил України, які захищають нашу область. Зокрема, необхідні системи протиповітряної оборони та протитанкові ракетні комплекси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах