Зеленський: Росія може спробувати знищити Одесу, як і Маріуполь

Зеленський: Росія може спробувати знищити Одесу, як і Маріуполь

Зеленський: Росія може спробувати знищити Одесу, як і Маріуполь

Події
07 квiтня 2022 14:55

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи перед парламентаріями Греції, розповів про можливі спроби Росії знищити Одесу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на його звернення.

Глава держави наголосив, що російські солдати принесли смерть та руйнування туди, де століттями українці та греки насолоджувалися миром та процвітанням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Свобода чи смерть. Ці слова відображають не лише нашу боротьбу проти спроби Росії підкорити Україну, це частина вашої ідентичності, яка походить із нашої Одеси. Ще одне південне місто України, яке росія може спробувати знищити так само, як і Маріуполь. … Сьогодні там немає пострілів лише тому, що наші Збройні сили України стримують російські атаки та відкидають варварські російські війська від їхнього давнього узгодженого російським керівництвом наступу на Одесу", – сказав Зеленський.

Також президент закликав використати вплив Греції та можливості члена Європейського Союзу для організації порятунку Маріуполя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах