Коротко про ситуацію в Одеському регіоні: можливість ракетних ударів зберігається

Коротко для ситуації в Одеському регіоні: можливість ракетних ударів зберігається.

Коротко для ситуації в Одеському регіоні: можливість ракетних ударів зберігається. Фото: facebook.com/28brigade

Події
11 квiтня 2022 13:42

Висока можливість ракетних атак на Одеську область зберігається. Обстановка у Чорному морі залишається без змін. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на денне звернення 11 квітня офіцера оперативного командування "Південь" Владислава Назарова.

За його словами, ворог продовжує атакувати південні регіони України артилерією та ракетним обстрілом. Інформаційні атаки на громадянське населення півдня України не припиняються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також сьогодні в Одесі сильний вітер. Окупанти, швидше за все, будуть змушені знизити активність свого флоту в Чорному морі через несприятливі погодні умови, зокрема через шторм.

Тим часом вороги не залишають спроб покращити своє становище на Миколаївському напрямку, але вони не мають успіху. Наші війська продовжують знищувати ворога, відтісняючи супротивника з позицій і знищуючи його логістику.

У Херсонській області агітують за створення так званої "херсонської народної республіки", але місцеві жителі гідно протидіють окупантам.

Спільно з прикордонниками наші військовослужбовці продовжують забезпечувати евакуацію цивільного населення із "гарячих" точок Миколаївської області та тимчасово окупованих територій Херсона до безпечних зон.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах