Ще двоє уродженців Одеської області загинули на війні проти окупантів

Ще двоє уродженців Одеської області загинули на війні проти окупантів

Ще двоє уродженців Одеської області загинули на війні проти окупантів

Події
12 квiтня 2022 09:58

Стало відомо про ще двох воїнів з Одеської області, які загинули, захищаючи батьківщину. Один із них потрапив під ракетний удар у Красносілку, а інший брав участь у боях під Маріуполем. Про це повідомляє Vgorode з посиланням главу Ренійської ТГ Ігоря Плехова.

19-річний Станіслав Топала – родом із Рені. Закінчився Ренійську школу №1, потім Ізмаїльський агротехнічний коледж, займався спортом. Взимку пішов служити за контрактом. 3 квітня Станіслав загинув у боях під Маріуполем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександр Пламадяла – уродженець села Лиманське Ренійської громади. Закінчивши 9 класів загальноосвітньої школи, юнак вступив до морського училища Одеси. Олександр загинув 7 квітня внаслідок ракетного обстрілу села Красносілка Лиманського району Одеської області.

Нагадаємо, що окупанти атакували селище Красносілка 7 квітня. Точна кількість жертв і постраждалих невідома, але вже повідомляли як мінімум про ще п'ятьох загиблих жителів селища.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах